Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Οσοι διαβάζουν Κουρούνα τα ξέρουν πρώτοι...τέλος και ο Ιβκοβιτς

Την είδηση θα τη βρείτε και αλλού... Απλά σας θυμίζω τι έγραφα στις 4 Ιουνίου πριν από 11 μέρες στο μπλογκ ενώ τους αναγνώστες του περιοδικού τους παραπέμπω στο προηγούμενο τεύχος όπου πριν το φάιναλ φορ της Πόλης καλούσα τους Αγγελόπουλους να υπογράψουν έγκαιρα ανανέωση συμβολαίου του Ιβκοβιτς... Ξαναδείτε τι έγραφα λοιπόν πριν από 11 μέρες με τίτλο ¨¨Ντούντα, Ολυμπιακό ή σπίτι του¨¨  για το τι θα κάνει ο Σέρβος κόουτς και απλά διαβάστε τις σημερινές ανακοινώσεις του διαζυγίου.. Μια σημαντική λεπτομέρεια: Δεν τέθηκε καν οικονομικό ζήτημα απόψε στη συζήτηση. Ο Ντούντα τόνισε ότι είναι κουρασμένος και θέλει να δουλέψει μόνο στην εθνική Σερβίας.

http://allstarkourouna.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html

27 σχόλια:

  1. Προσωπικά δεν το περίμενα.. Κουρούνα είναι νωρίς αλλά μήπως ακούγεται κανένα όνομα στο οποίο θα στραφεί ο Ολυμπιακός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζούρο είχες αναφέρει νομίζω πριν μερικούς μήνες για διάδοχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΠΟΥ ΕΓΗΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΛΕΓΕΣ 60-40 ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΟΜΩΣ , ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα δεδομένα αλλάζουν στο Ελληνικό μπάσκετ και με την φυγή του Ίκβοβιτς.... Όλα ξεκινάν από την αρχή και για τους δυο μεγάλους του Ελληνικού μπάσκετ για να δούμε ; Ίσως έχουμε και εκπλήξεις ......

    Sabieron

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άσε μας ρε Καρύδα. επιμένεις ακόμα οτι σταματάει το μπάσκετ ο Άντιτς?
    επίσης πες μας το όνομα του προπονητή που προσπαθεί να κλείσει ο Παο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα με ποια λογικη ενας προπονητης που εχει παρει πρωταθλημα, εχει παρει ευρωπαικο, εχει κανει τον μεγαλο κοπο να χτισει τον κορμο μιας ομαδας με νεους παιχτες και πολυ ελπιδοφορους,δεν εχει διαφορα στο οικονομικο με την ομαδα (δηλωσε οτι θα κοουτσαρει μονο την σερβια και οχι αλλο συλογο) σηκωνεται και φευγει;Κουρουνα για κανονισε και ριξε φως στο σκοταδι γιατι πολυ περιεργα μας τα λεει ο ιβκοβιτς.Και για να σε προλαβω η εξηγηση οτι εχει μεγαλωσει και ηθελε να σταματησει σαν πρωταθλητης δεν στεκει.Ο χαρακτηρας του ιβκοβιτς ειναι να κανει τον προπονητη (σε πρωταθλητισμο) οσο μπορει να στεκεται στα ποδια του. .......(γιαννης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιάννης
    Μόνο κορόιδο θα ήταν να μείνει. Να κάνει τι; Να ξαναπάρει Ευρωλίγκα είναι δύσκολο. Θα ρίσκαρε μόνο για να ξαναπάρει το ελληνικό πρωτάθλημα και θα κινδύνευε άνευ λόγου και αιτίας την υστεροφημία του. Στο τέλος μπορεί και να τον έβριζαν διότι η αχαριστία είναι γνωστό εθνικό σπορ. Η κούραση είναι σοβαρή και αληθινή δικαιολογία, το έλεγε και μέσα στη σεζόν στους συνεργάτες του.
    Επίσης, έχει εξασφαλισμένο ότι για τα πολλά επόμενα χρόνια θα είναι ο πιο επιτυχημένος ever προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού με τα δύο ευρωπαϊκά. Τα λεφτά δεν του λείπουν, πριν κάτι μέρες έγινε 69, δεν υπάρχει κανένα μυστήριο. Ολα λογικά και εύκολα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου (Γιαννης)

      Διαγραφή
  8. Μόνη της η φυγή Ίβκοβιτς ή η φυγή Ομπράντοβιτς θα ήταν σημαντικό γεγονός. Και οι δυο μαζί είναι κοσμογονικό. Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιείτε αλλά ξεκινάει η πρώτη σεζόν μετά το 1991 όπου κανένας από τους δυο δεν θα δουλεύει στην Ελλάδα. 20 χρόνια κατά τα οποία η έκρηξη του Ελληνικού μπάσκετ στηρίχτηκε (και στήριξε για να μην ξεχνιόμαστε) στην Σερβική σχολή, και ειδικά στην φατρία Νίκολιτς. Αν μετρήσουμε πόσους παίχτες, προπονητές και βοηθούς έβγαλαν οι δυο τους σε αυτά τα 20 χρόνια στην Ελλάδα θα χάσουμε την μπάλα (έκαψαν και πολύ κόσμο στην πορεία βέβαια). Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Λεβέντη να θεωρεί ότι σε αυτά τα 20 χρόνια επίσης οι Έλληνες ανακάλυψαν τον ηλεκτρισμό, την Γραμμική Β' και τον φραπέ. Εν πάση περιπτώσει, τί σημαίνει αυτό; Με τον Ντούντα γηρασμένο και τον Ζοτς αλλού, φεύγουμε πλέον ως Ελληνικό μπάσκετ από την τροχιά επιρροής της Σερβίας; Σε επίπεδο προπονητικής τακτικής μάλλον εκεί θα μείνουμε αγκιστρωμένοι για καιρό γιατί όλοι οι σημαντικοί νέοι Έλληνες προπονητές σε αυτούς μαθητεύσαν. Σε επίπεδο παιχτών όμως η επιρροή τους υπήρξε ιστορικά πιο περιορισμένη - και οι δυο θα παραδέχονταν χωρίς περιστροφές ότι ο Έλληνας παίχτης είναι κατά βάση αδιόρθωτος πλην εξαιρέσεων. Ένα μεγάλο κενό ανοίγεται αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό μπάσκετ, που μαζί με την οικονομική κρίση της χώρας μπορεί να αλλάξει ριζικά την σχέση παραγωγής-επαγγελματισμού και την στοχοθεσία του αθλήματος στον τόπο. Σε όποια περίπτωση, αναμένω δυναμική επιστροφή σε κάποιο πόστο του μοναδικού Έλληνα μπασκετάνθρωπου με (καλή ή κακή πάντως) ολοκληρωμένη φιλοσοφία για όλες τις πτυχές του αθλήματος. Δεν θα μου έκανε έκπληξη αν στο επόμενο '75 Ισχυροί' του Καρύδα βρισκόταν ξανά στην κορυφή μετά από χρόνια ο Γιαννάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 50% miosei tou protine o gavros logiko na arnithei o ivkovic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιωργος Λεβέντης16 Ιουνίου 2012 στις 1:34 π.μ.

    Ποιο φραπέ;Πάλι λιετουβισμούς και ψεύδη;Φρέντο κύριοι έμαθε η Ελλάδα,να τα λέμε όλα.

    Η τομή που θα γίνει δεν είναι τόσο ιδεολογική.Στην ουσία ένα μπάσκετ υπάρχει όπως λες και συ.Διαφωνώ βέβαια σε αυτά που ακούγονται πως δεν υπάρχουν και μεγάλες διαφορές.Το μπάσκετ Ίβκοβιτς για παράδειγμα(το καλύτερο μπάσκετ που έχει παιχτεί στην Ευρώπη) είχε ανέκαθεν διαφορές με το μπάσκετ του Ζοτς(ακόμη και στα 30''). To θέμα είναι να αποδοθεί η πρέπουσα τιμή,στην πράξη,γιατί στα λόγια θα ειπωθούν τα πρέποντα για τους τίτλους,αλλά δε θα ειπωθούν τα σημαντικά.Τα σημαντικά είναι πως χωρίς αυτούς δε θα χαμε μάθει να παίζουμε από τα γκαρντ προς τα μέσα ταυτόχρονα με κίνηση.Πως δε θα χαν γίνει παίκτες αυτοί που έγιναν.Είναι δύσκολο να παραδεχτείς πως από τα παλικάρια που φώναζαν ''που ναι οι Γιουγκοι'' και δάκρυζαν από χαρά οι εφημερίδες όσοι έκαναν καριέρα την έκαναν στα χέρια κάποιου Γιούγκου και οι άλλοι έκαναν καριέρα στο Privelege.Βλέπω εξάλλου από μερικά που διαβάζω πως ήδη επιστρέφουμε σε επιχειρηματολογία 90s.Ότι δεν υπάρχουν και μεγάλες διαφορές,ότι οι Έλληνες είναι το ίδιο καλοί και τους φάγανε τα κυκλωματα και τέτοια.Ας τα ακούμε και αυτά δεν πειράζει.Όντως καλοί προπονητές και ο Σούλης και ο Κατσικάρης και ο Ιτούδης και ο Αγγέλου και όλοι.Αφού τους έχουμε είμαι πρόθυμος να λέω πως έμαθαν μπάσκετ δίπλα στον Γκαράστας.Και επειδή η επιρροή είναι σχετικό πράγμα να πω και το ηθικό δίδαγμα(ντραμρολ).Το θέμα της επιρροής δεν είναι ένα σύστημα,ένας παίκτης,ένα σκριν κλπ.Ως εκ τούτου πολλές φορές το στιλ μπάσκετ κακοποιήθηκε.Κανένας Σέρβος δε θα έπαιζε ζώνη σε παιδικό και κανένας δε θα έβαζε ποτέ παιδιά 1.90 να παίζουν τεσσάρια σε εφηβικά πρωταθλήματα.Αν κάποιος Σέρβος έβλεπε ζώνη σε παιδικό θα έπεφτε σε ποτάμι.Αυτό που μάθαινα εγώ να παιζω όταν ήμουν δεκα χρονών στην εξωτική Ήπειρο (συστήματα με δυο σκριν) και το θεωρούσα φυσιολογικό είναι κατάντια.Το λέω μια ζωή και θα το λέω όπου έχω βήμα.Πριν από τα συστήματα στον αθλητισμό υπάρχει ο άνθρωπος.Ας μη γίνει κανένα αφιέρωμα στον Ντούντα και τον Ζοτς.Ας παριστάνουμε πως η Εθνική που θα καμαρώνουν όλοι αν πάει καλά σε λίγες μέρες δεν είναι στην ουσία δική τους.Ας πούμε πως ο Ιβάνοβιτς είναι ένας κομπλεξικός που τον ευνόησαν οι συγκυρίες και δεν έχει διαφορά από τα αστερια της ΕΣΚΑΝΑ.Ας μη χαλάσουμε χατίρι στην κουρούνα και ας πούμε και πως ο Μαλκοβιτς με τις 4 Ευρωλίγκες είναι υπερτιμημένος και πως αν είχε γεννηθεί ο Κιουμουρτζόγλου εκεί τώρα θα μιλούσε για αυτόν συνέχεια ο Κούκοτς.Αλλά ας κρατήσουν τα ελληνικά προπονητικά μυαλά τα εξής.Στα 10 μαθαίνουμε ντρίπλα στα παιδιά.Στα 12 ξεκινάμε τις πασες και την αίσθηση του χώρου,στα 15 δουλευουμε με σουτ και στα 17-18 ξεκινάμε τα συστήματα.Αυτά ας μάθουμε από τους πλάβι και αφήστε τις τιμές να τις κάνω εγώ με το Σκουντή.

    Αυτά έχω να πω τη μαύρη τούτη μέρα.Η Ιταλία στο Γιούρο πάει για αποκλεισμό,ο Φεντερερ στο τένις αγνοείται και οι Λέικερς παίζουν με ασο όλη τη χρονιά τη μετεμψύχωση του θύμιου.Από αθλητισμό πια με ενδιαφέρει μόνο το χόκει σε γρασίδι.Απεργοσπάστη και λοιποί κανονίστε τουρνουά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aλλαγη σελιδας.Βεβαια νομιζω πως δεν ειναι τυχαιο που φευγουν και οι 2.Προσωπικα πιστευω ο ντουντα ηρθε πιο πολυ για να το παρει απο το ζοτς και να του θυμησει πως αυτος ειναι ο δασκαλος και πως δεν τον εχει ξεπερασει.Αφου το καταφερε το ψιλοπεριμενα πως θα φυγει.παντως του πρασινου η κατασταση θεωρω ειναι χειροτερη γιατι σε μας αν μη τι αλλο εχουν μπει βασεις με πιτσιρικαδες.εδω στον παο τελειωνει σιγα σιγα η εποχη γενικοτερα με διαμαντιδη-μπατιστ-τσαρτσαρη και γενικα ολη τη χρυση του γενια ενα βημα πριν το τελος.Ξανα απο την αρχη,αλλα νομιζω τη χρειαζοταν μια ανενεωση το ελληνικο μπασκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μείωση στο μπάτζετ του πρότειναν και αυτός έφυγε πραγματικά για το μπάτζετ.
    ΥΓ Τώρα που έφυγε ο παππούς, μπορεί να μείνει ο Πρίντεζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια σκέψη μου ήρθε, μπορεί και να κάνω λάθος και ίσως αλλάξω γνώμη, αλλά μπορεί στην παρούσα φάση ο Βασιλακό να έχει δίκιο. Ίσως για τα επόμενα χρόνια και με δεδομένη την κοινωνική κατάσταση στην χώρα το Ελληνικό μπάσκετ να αντέχει μόνο έναν ημιεπαγγελματισμό στην κορυφή, με δυο μεγαλομεσαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα να λειτουργούν σαν πλούσιες βερσιόν της Παρτιζάν και να αποτελούν προθαλάμους για την εξαγωγή Ελλήνων (αλλά και νεαρών ξένων) παιχτών προς τις νέες αγορές (Τουρκία, Ρωσία, προσεχώς και Γερμανία). Ίσως να ήρθε η ώρα Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι να συμφωνήσουν σε ένα πραγματικό μορατόριουμ, να χαμηλώσουν το μπάτζετ και οι Έλληνες παίχτες να καταλάβουν ότι η οικονομική τους αποκατάσταση απαιτεί πραγματική δουλειά προκειμένου να πετύχουν έξω. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό - η Εθνική του 2005-6 βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό σε παίχτες που έπαιζαν στο εξωτερικό. Μικρότερο μπάτζετ για τους μεγάλους σημαίνει περισσότερος ανταγωνισμός στο εσωτερικό (προφανώς λόγω χαμηλότερου επιπέδου) που μόνο αυτός μπορεί να αναζωογονήσει κάπως το ενδιαφέρον στην Α1. Γενικά χρειάζεται μια πραγματική και συνολική επαναδιαπραγμάτευση μεταξύ ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ομοσπονδίας, 3-4 από τους μικρομεσαίους (Πανιώνιο, Κολοσσό, ΠΑΟΚ, Άρη) και παιχτών για το τί θέλει και μπορεί να είναι το μπάσκετ στην Ελλάδα, πότε και πώς θα ανέρχονται οι Έλληνες παίχτες σταδιακά από τις μικρές στις μεγάλες ομάδες κλπ. Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Αν το χειριστούμε σωστά το Ελληνικό μπάσκετ μπορεί να βρει ένα μόντους οπεράντι που επιτέλους θα ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του και τις κοινωνικές συνθήκες της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάριος Αφρικάνος18 Ιουνίου 2012 στις 1:27 μ.μ.

      με κάθε επιφύλαξη λόγω απόστασης δικής μου από το 2007 και μετά: υπήρχε επαγγελματισμός τα τελευταία χρόνια ή απλά ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα σχετικά υψηλού επιπέδου, αλλά χωρίς έσοδα, οργάνωση και προοπτική, με κάποιες "χορηγίες" από το κράτος και τις 2 οικογένειες;

      Διαγραφή
  14. ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΙΣ 1:56 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΥΓ ΣΟΥ "ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ"....ΕΧΩ ΤΡΕΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΟΥ....ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτή την διετία ο Ίβκοβιτς θα την θυμάται για τα καλά. Νομίζω ότι, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι με την περσινή πολύ καλή ομάδα που είχε θα έπερνε μόνο το κύπελλο Ελλάδος και φέτος σε μια χρονιά που φαινόταν χαμένη πριν ξεκινήσει θα έπερνε ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα. Η κουρούνα τα είπε όλα στο σχόλιο της (11:44) οπότε δεν χρειάζεται να το ψάξω κ πολύ. Ο Ντούσαν έπεσε από τον 7ο και βρήκε κ πορτοφόλι. Μπορώ άνετα να τον φανταστώ αρχές τις χρονιάς με όλους τους απίθανους που είχε μαζέψει να σκέφτεται:''Πώς έμπλεξα έτσι;;;''. Ουσιαστικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάτσει......Εκτός και αν;;; Εκτός κ αν πίστευε ότι αυτό το υλικό που είχε θα μπορούσε να τον κάνει αυτοκρατορία....και πιστεύω ότι ο Ίβκοβιτς δεν είναι χαζός. Ήξερε ότι τα περίφημα ''μωρά'' του Ίβκοβιτς (Σλούκας-Μάντζαρης-Κατσίβελης) δεν μπορούν να κάνουν αυτοκρατορία τον Ολυμπιακό (αφήνω εκτός τον Παπανικολάου διότι είναι άλλη κατηγορία) και ότι ο Ολυμπιακός ήθελε χτίσιμο σχεδόν από την αρχή. Τα υπόλοιπα είναι για να πουλάνε φύλλα οι εφημερίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κουρούνα το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφορεί σε κάποια αθλητικά site πως οι διοικούντες της καε παο σκέφτονται να δώσουν το προπονητικό χρίσμα στον Γιασκεβίτσιους λόγω της δημοτικότητας του στους πράσινους φιλάθλους πες μου πως όπως όπως προέγραψα ανήκει στο πεδίο της επιστημονικής φαντασίας; Υ.Σ με τους έλληνες παίκτες έγινε καμιά επαφή; Υπάρχει κάποιος από τους περπέρογλου, καιμακόγλου, βουγιούκα που σκέφτεται να μη μείνει;κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. συγχαρητηρια στη κουρουνα για ολες τις προβλεψεις-πληροφοριες?κουρουνα, μονο αυτο θελω...Ελληνας ή ξενος ο νεος προπονητης του οσφπ?ονοματα?

    νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε κουρουνα ενοειται οτι ο ντουντα φετος μας εκανε να κλαψουμε,αλλα δε μου αρεσει αυτο που λες οτι φευγει γιατι δεν εχει τπτ αλλο να πετυχει κ οτι προτιμα μονο την εθνικη γιατι κουραστηκε-δε μου ταιριαζει για ντουντα,,τι να πω;
    μου ακουγεται σαν τοτε που ο καζλαουσκας προτιμησε την εθνικη κινας κ τον κραζαμε οτι προτιμησε τα ευκολσα
    μπορεις να μου λυσεις μια απορια,σε καποιο σχολιο στο περιοδικο στις πρωτες σελιδες(κατω κατω)γραφει οτι στους τελικους ενας κοουτς ειχε ζητησει αλλαγη κ οι βοηθοι βαλαν αλλον παικτη απο αυτον που ζητησε,ξερεις ποιος ειναι;θυμαμαι σε μια φαση τον ντουντα να φωναζει εντονα τον αγγελου,σε αυτον αναφερετε το σχολιο;για ποια αλλαγη ξερεις;
    για να δικαιωθεις πληρως πρεπει να αναλαβει ο ζουρος,,,
    charles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συγγνώμη,αλλά από την εποχή του πτηνού και μετά,ο Σωλήνας δεν έχει βάλει ασυμβίβαστο στους προπονητές της εθνικής ομάδας για τους αιωνίους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελεοοοος!!!69 χρονων ειναι τι αλλο να κανει..μαλακας θα ταν αν εμενε...και φετος να μενε θα φευγε του χρονου...κουνηστε το κεφαλι σας!καλυτερα που γινε φετος για ΟΣΦΠ για να βρει η αλλαγη και τον ΠΑΟ ακτιστο.....13 ιουνιου ειχα κομενταρει τα απο κατω...για να δουμε ποσα ακομα θα βγουν...:)..και δεν διαβαζω κουρουνα(τεχνικα θεματα)θα θελα να δω τη μαπα καποιων που οταν ειχα κομενταρει για Ομπραντοβιτς και Δημητρακη και βαλσαμωματα των παππουδων κτλ. ειρωνευονταν και με λεγαν γαυρο κομπλεξικο....καλαμακι!!! Υ.Γ. 1.ο Σφαιροπουλος δεν εχει την ιδια βαρυτητα με τον Ζουρο αλλα ειναι καλος..απλα ειναι αγνωστο αν θα αντεξει τα μποφορ 2.φετος θα ναι μικροτερα τα μπατζετ αλλα η πιο αμφιρροπη ,ελληνικη και μπασκετικη κοντρα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...θα δειτε οτι ηταν δωρο αυτη η ταυτοχρονη αλλαγη


    -Σλουκας-Ολυμπιακο(ο επομενος του Σπανουλη)
    -Καλαθης-Ισπανια η΄ΝΒΑ
    -ολοι οι αλλοι Ελληνες του Παο παραμενουν+Ζηση
    -Καβαδας-μενει Πανιωνιο αλλα τον κυνηγαν κ οι δυο για μεθεπομενη χρονια
    -Σοφο -μενει εξωτερικο(μαλλον Τουρκια)μονο χαρη του Διαμαντιδη η νεου προπονητη παει ΠΑΟ
    -Γιανκοβιτς -εχει κλεισει Ολυμπιακο(ποτε θα παει δεν ξερουμε)
    -Για προπονητη προσπαθει για Κατσικαρη,ξενος δεν παιζει κανεις πρωτοκλασατος γιατι θα ναι αυτοκτονια μετα τον Ομπραντοβιτς
    -ξενος ΠΑΟ Κριστμας αν δεν μεινει ΝΒΑ
    -Ο Οχαγιον δεν παιζει ουτε 1 στο μυριο για ΠΑΟ
    -Χρυσικοπουλος αποο φετος για ΠΑΟ,γιατι ο κοσμος μετα την επιτυχια του μοντελου Ολυμπιακου θελει νεους ακομα κ αν δεν τους εχει δει ποτε
    -Αν ο ΠΑΟ κλεισει κανα Χαριση ,Τσαμη τυπου πως θα σας φανει?τυπου...
    -Μπραμος,Μαυροειδης θα παιξουν γερα,προβαδισμα Ολυμπιακου στο πρωτο...αλλα ολα εξαρτωνται απο ποιος θα ναι ο ''νεος'' στον ΠΑΟ
    -και ο Βασιλειαδης αρεσει αλλα υπαρχουν εμποδια
    -ο Ζουρος ειναι ο επομενος του Ιβκοβιτς και θα μεινει χρονια!
    -μη ξεχνατε απο τη πιατσα και τον Κασελακη...το στορυ Ολυμπιακος φετος επιασε και πουλαει..και πανω απ ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δύσκολο το βλέπω για Γιασικεβίτσιους. Αν δεν είχε φύγει ο Ομπράντοβιτς αλλά κάποιος άλλος με μικρότερο όνομα ίσως να υπήρχε λογική βάση σε αυτή την κίνηση. Τώρα υπάρχει κίνδυνος να καούν όλοι μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για προπονητή στον Ολυμπιακό μετά την Τρίτη. Μέχρι τότε παίζουν όλα τα ονόματα και όλοι οι ελεύθεροι προπονητές.
    Ο ομσοπονδιακός όντως απαγορεύεται να δουλέψει σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αλλά ο πρώην ομοσπονδιακός δεν ύπόκειται σε δεσμεύσεις. Επίοης όσοι διαβάζουν το περιοδικό ξέρουν αυτό που έχω γράψει εδώ και μήνες. Ο Ζούρος μένει μόνο από υποχρέωση και καθήκον στην εθνική. Το γιατί το έχω αποκαλύψει...Δεν το έχω προβλέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Charles
    Και τα δύο που γράφω είναι γεγονότα όχι εκτιμήσεις. Το ότι κουράστηκε το έγραψα στις 4 Ιουνίου άρα κάπου το είπε. Σε μένα, σε άλλον δεν έχει σημασία πλέον. Δύσκολα μπορεί να ξαναπάρει Ευρωλίγκα. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος επιστήμονας για να το καταλάβει. Και το ελληνικό πρωτάθηλαμ είναι χορός για δύο και όχι για έναν. Δεν το ξέρω αυτό που μου λες για το σχόλιο δεν το έγραψα εγώ οπότε δεν έχω άποψη επί του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κουρουνα ο γιαννακης υπαρχει περιπτωση να παιξει για ολυμπιακο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή