Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Οχι στο πραξικόπημα Στουρνάρα

Αυτή η επιστολή της προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ, του ασφαλιστικού ταμείου των δημοσιογράφων, της Ελένης Σπανοπούλου μοιράστηκε σε όλους τους δημοσιογράφους-μέλη πριν από λίγο. Την κοινοποιώ για ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΟΓΟ. Είναι η καλύτερη απάντηση στα όσα είπε στη Βουλή ο πρώην ακροδεξιός και νυν...ακτιβιστής της Νέας Δημοκρατίας (όνομα δεν γράφω, διαφήμιση τζάμπα δεν κάνω) για τους ''πλούσιους'' δημοσιογράφους. Παρότι μακροσκελής διαβάστε τη για να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει επειδή γύρω γύρω βλέπω να καθυβρίζουν τους δημοσιογράφους επειδή έχουν ευγενές ταμείο μεν, αυτοχρηματοδοτούμενο δε... Κατά τα λοιπά χούντα είναι θα περάσει. Και η προηγούμενη μόνο επτά χρόνια άντεξε. Τούτη δεν θα αντέξει ούτε χρόνο....

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Επιβεβαιώσαμε από τον ίδιο τον κ. Στουρνάρα ότι τη ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ !
Τέτοια Δημοκρατία , τέτοιο αναίσχυντο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα !
Αυτό που καταψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων την Πέμπτη το ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙ τη Δευτέρα για να ψηφιστεί υποχρεωτικά την ΤΕΤΑΡΤΗ !!!!
ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !
Κι αυτό, προκειμένου να περάσουν μια κι έξω όλα τα Μέτρα του Μνημονίου και να μην μπορούν να αντιδράσουν τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!!
Γι αυτό επιμένει η ΔΗΜΑΡ να έρθουν σε άλλο άρθρο τα Εργασιακά, ώστε να ψηφίσει κατ΄ αρχήν το νόμο και να μην διαλυθεί η κυβέρνηση.
Σε αυτό το ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟ παιχνίδι και σ αυτή την ΤΡΑΓΙΚΗ ,είναι αλήθεια, ώρα για όλη τη χώρα και όλους τους πολίτες της, ο Κλάδος μας και όλα τα υγιή Ταμεία της Ελλάδας σύρονται μαζικά στον ανάπηρο από τη γέννηση του και Κρατικοδίαιτο ΕΟΠΥΥ ,δηλαδή ,στην καταστροφή, μαζί με όλο τον Λαό.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ εξαίρεση. !!!
ΖΗΤΑΜΕ το Δικαίωμα να ζήσουμε με υγιές ασφαλιστικό σύστημα Περίθαλψης και Σύνταξης.
Δεν είμαστε ρετιρέ και δεν θα σωθεί κάνεις αν πάμε όλοι στο υπόγειο.
Ούτε καν το υπόγειο θα καταφέρει να ζήσει .....
ΣΑΣ ΚΑΛΩ όλους και όλες ανεξαιρέτως να κάνετε το πιο σημαντικό ρεπορτάζ σας!
Αυτό που θα υπερασπίζεται τα ΤΑΜΕΙΑ μας και τα δικαιώματα μας.
ΓΡΑΨΤΕ και πείτε ΠΑΝΤΟΥ , εσείς και όλοι οι συνάδελφοι, εργαζόμενοι , άνεργοι , συνταξιούχοι :
ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΕΟΠΥΥ
Ø ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ
Ø ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ
Ø ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
Ø ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ
Ø ΟΤΙ ΣΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ,ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ,ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡ ΑΠΕ ΖΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ
Όπλο μας η πέννα μας, ΓΡΑΨΤΕ, ΓΡΑΨΤΕ, ΓΡΑΨΤΕ!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΑΝΤΟΥ σε όλη την Κοινωνία το μήνυμα ότι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ των ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ κομμάτι της και βασανίζονται όπως όλοι οι Έλληνες από την Κρίση.
Μηνύματα ΠΑΝΤΟΥ, με Κάθε τρόπο σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, sites, F.B, twitter....
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΟΥ !
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΤΙΡΕ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ!!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΕΟΠΥΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ν.Π.Ι.Δ.
Η τεκμηρίωση που διαθέτει ο ΕΔΟΕΑΠ γι αυτό είναι πλήρης και αποδεικτικά κάθετη
ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
ΠΟΤΕ δεν πήραμε ΟΥΤΕ μια δραχμή , ΟΥΤΕ ένα ευρώ από το Ελληνικό Κράτος και τους εργοδότες μας.
Πληρώνουμε μόνοι μας για την Περίθαλψή μας.
τεία και εργοδότες έχουν μετακυλήσει την από το Σύνταγμα υποχρέωση τους για την Ασφάλιση μας στο Κοινωνικό Πόρο.
Ονομάζεται Αγγελιόσημο, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ!
ΕΙΝΑΙ η εργοδοτική εισφορά και η κρατική επιχορήγηση που ΔΕΝ έχουν τα ΤΑΜΕΙΑ μας .
Τα εργοδοτικά παπαγαλάκια και οι κρατικοδίαιτοι διαφημιστές δεν λένε την αλήθεια στους Έλληνες, αλλά διχάζουν την Κοινωνία και στρέφουν τον ένα Κλάδο ενάντια στον άλλο.
ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ !
Το επιχείρημα ότι επιβαρύνεται ο λαός / καταναλωτές απο την επιβάρυνση των διαφημίσεων με το Αγγελιόσημο είναι ΓΕΛΟΙΟ.
Αν τα Ταμεία μας πάνε στον ΕΟΠΥΥ ποιος θα τα πληρώνει;
Όλοι μας ως ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ .
Και τα χρήματα από τις διαφημίσεις θα μοιράζονται ανάμεσα στους διαφημιστές και τους εργοδότες μας σε βάρος και των διαφημιζόμενων πελατών τους και των εργαζόμενων στα ΜΜΕ και των Ελλήνων πολιτών!
Ας μας πουν π.χ. οι κ.κ Ψυχάρης, Μπόμπολας, Αλαφούζος, αλλά και Χατζηνικολάου, Αναστασιάδης όλοι μέλη του Ταμείου μας .....!!! αν καταργηθεί αυτό που έσωζε κι αυτούς και τα Ταμεία μας ,από το 1968, πού θα ρίξουν το κόστος των ασφαλιστικών εισφορών για τους εργαζόμενους τους, το οποίο θα πρέπει πλέον να καταβάλουν και που, θυμίζω ξεπερνάει το 24% επί των αποδοχών???
ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ;
Μήπως τα ως άνω μέλη μας ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ?
ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ για το ΣΧΕΔΙΟ τους:
• ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ή ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΠΟΡΟΣ ΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ
• ΕΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΚΑΤ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ
• ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ
ΑΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ:
• ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ
• ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ... ΜΙΣΗΤΗ ΜΙΣΘΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΡΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
(Το λένε Δ.Π.Υ. Ή ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ .....)
Φωνάξτε το ΠΑΝΤΟΥ !
ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ με τους φόρους μας στηρίζουμε το ΕΣΥ και τον ΕΟΠΥΥ χωρίς να χρησιμοποιούμε τις "Υπηρεσίες " τους.
Το ίδιο συμβαίνει με το ΕΤΑΑ, το ΕΤΑΠ ΜΜΕ και τα ΤΑΜΕΊΑ των Τραπεζοϋπάλληλων.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ στη σύσκεψη των Ενώσεων την Πέμπτη το μεσημέρι έγινε δεκτή.
Αν το τολμήσουν, που τώρα ξέρουμε ότι θα το τολμήσουν..... πάμε σε απεργία διαρκείας και οργανώνουμε απεργιακά Μέσα Ενημέρωσης της Κοινωνίας , εφημερίδα, ραδιόφωνο, web tv και τηλεοπτικό κανάλι ( ALTER, 902 ή οποίο άλλο κανάλι δεχθεί να διαθέσει τη συχνότητα του στη Συντονιστική Επιτροπή των Ομοσπονδιών μας )
Τώρα ΕΙΝΑΙ η ΩΡΑ!
Αύριο θα ΕΙΝΑΙ αργά!
ΕΜΜΕΝΕΙΝ
στις ΑΞΙΕΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ,ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ
· Ο Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου σύμφωνα με τον ιδρυτικό του νόμο (Α.Ν.248/1967) και το Καταστατικό του.
· Είναι αυτοδιοικούμενος και αυτοδιαχειριζόμενος Οργανισμός, ο οποίος έχει προέλθει από τη συνένωση και συγχώνευση ταμείων, κλάδων και λογαριασμών των ενώσεων συντακτών και προσωπικού των ημερησίων εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλονίκης.
· Τα μέλη της διοίκησής του δεν διορίζονται από κρατική Αρχή αλλά εκλέγονται, με βάση την αρχή της αντιπροσωπευτικότητας από σωματεία που έχουν επίσης τη μορφή νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου.
- Ο Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. δεν επιβαρύνει έστω και στο ελάχιστο τον κρατικό προϋπολογισμό, οι πόροι του δεν προέρχονται από αυτόν, ούτε ανήκει στους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, σύμφωνα με έγγραφο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
· Τον ιδιωτικού δικαίου χαρακτήρα του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. έχουν επιβεβαιώσει νομολογιακά και τα τρία Ανώτατα Δικαστήρια της Χώρας (ΑΠ 1511/1992, ΣτΕ 3872-3874/2009, ΕλΣ 752/2010).
· Εκτός από περίθαλψη, ο Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. παρέχει στους ασφαλισμένους του επικούρηση και εφ’ άπαξ.
· Στους πόρους του δεν προβλέπεται εργοδοτική εισφορά παρά μόνο εισφορά εργαζομένων. Η εργοδοτική εισφορά αντικαθίσταται με το έσοδο του αγγελιοσήμου.
· Το αγγελιόσημο είχε θεσμοθετηθεί ήδη από το έτος 1941. Μετά την κατά το έτος 1967 κατάργηση και ιδιοποίηση από το Κράτος του Λαχείου Συντακτών, βασικό μέχρι τότε έσοδο των ταμείων επικούρησης και υγειονομικής περίθαλψης των εργαζομένων στον Τύπο, και μπροστά στον κίνδυνο κατάρρευσης μετά την παρέμβαση του Κράτους, των ασφαλιστικών ταμείων των εργαζομένων στον τύπο, προβλέφθηκε αντί εργοδοτικής εισφοράς για τον νεοσύστατο Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π., ως πόρος για τη λειτουργία του, το έσοδο του αγγελιοσήμου.
· Το αγγελιόσημο δεν συνιστά ούτε εύνοια ούτε προνόμιο προς τους εργαζομένους στον Τύπο, αλλά είναι η εργοδοτική εισφορά και η κρατική επιχορήγηση που ΔΕΝ λαμβάνει από το Κράτος, από το οποίο ο Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.
· Το αγγελιόσημο δεν συνιστά ούτε φόρο ούτε τέλος. Επιβάλλεται επί των διαφημίσεων στον τύπο και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, τα οποία χρησιμοποιούν οι διαφημιζόμενοι ως μέσο για την προβολή τους, κάνοντας χρήση της εργασίας των εργαζομένων στον τύπο προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός της διαφήμισης.

4 σχόλια:

  1. Κουρούνα, ελπίζω να μετράει η αρνητική μου ψήφος στην τροπολογία.

    Θα μου επιτρέψεις όμως να καταχραστώ τον χώρο επ ωφελεία της ολοκλήρωσης της σκέψης σου σχετικά με την απόφαση του Βασιλακόπουλου με υπογραφή Τσαγκρώνη, σχετικά με τις μεταδόσεις. Δεν έχω προδιάθεση "υπερ" απλά παραθέτω το εξής, επιβεβαιώνοντας όσα μπορώ.....

    Προς το ΔΣ της ΕΟΚ
    Κοινοποίηση: Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γενικό Γραμματέα, Σωματεία της Α1

    Αξιότιμοι κύριοι.

    Μετά από τις συνομιλίες του sportshero.gr, με τον κ. Βιντζηλαίο τον Μάϊο του 2012, τον κ. Γολέμη τον Σεπτέμβριο του 2012 και τον κ. Τσαγκρώνη τον ίδιο μήνα σχετικά με την πλήρη προβολή του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τα εξής και να σας ζητήσουμε να μας αναθέσετε αυτό το έργο.

    1. Την περσινή αγωνιστική περίοδο παραβρεθήκαμε σε 40 τουλάχιστον παιχνίδια της Α1 γυναικών τα οποία μεταδώσαμε είτε ολόκληρα, είτε μέσω στιγμιοτύπων και δηλώσεων στο sportshero.gr χωρίς αμοιβή, μεταδώσαμε απ' ευθείας τους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου γυναικών, μετά από παραγγελία της ΕΟΚ χωρίς αμοιβή και τα δύο φιλικά της Εθνικής ομάδας των γυναικών με την Βουλγαρία, επίσης μετά από παραγγελία της ΕΟΚ, επίσης χωρίς αμοιβή. Θεωρούμε ότι προβάλλαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το γυναικείο μπάσκετ την στιγμή που τα άλλα sites ασχολήθηκαν με αυτό μέσω κειμένων και φωτογραφικών στιγμιοτύπων και η τηλεόραση από ελάχιστα ως καθόλου.

    2. Ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η οποία αύριο Σάββατο 27 Οκτωβρίου θα δει να διεξάγεται η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, έχουμε ήδη συμφωνήσει έναντι αμοιβής για την βιντεοσκόπηση των αγώνων για τις ανάγκες του scouting με: τον Αθηναϊκό, τον Παναθηναϊκό, τον Ίκαρο, το Ελληνικό, τον Πανιώνιο, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Αστέρα Εξαρχείων, την Τερψιθέα και τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Καλύπτουμε όμως και τα παιχνίδια του Εύνικου και του Ολυμπιακού Βόλου, ομάδων που δεν μπορούν να μας πληρώνουν για την υπηρεσία που τους παρέχουμε. Έχουμε ήδη μαγνητοσκοπήσει και τα 18 παιχνίδια των 3 αγωνιστικών ενώ θα μαγνητοσκοπήσουμε και τα αυριανά 6.

    ...συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3. Έχουμε μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση, είτε ολόκληρα, είτε μέσω στιγμιοτύπων και δηλώσεων ΟΛΑ τα μέχρι τώρα διεξαχθέντα παιχνίδια προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ.

    4. Ήδη έχουμε μεταδώσει σε Live Streaming τις αναμετρήσεις Ελληνικό-Αστέρας Εξαρχείων, Τερψιθέα-Ίκαρος και θα μεταδώσουμε αύριο τα παιχνίδα Πανιώνιος-Άρης και Ίκαρος-Ελληνικό μετά από άδεια των ομάδων και δική σας, προκειμένου να προβληθούν οι χορηγοί των ομάδων ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ. Στην προσφορά που έχουμε καταθέσει τόσο στην ΕΟΚ, όσο και στις ομάδες, ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Δίνουμε στις ομάδες την δυνατότητα να προβάλλουν τους δικούς τους χορηγούς και κατ' επέκταση να προσελκύσουν πόρους μέσω αυτής της προβολής. Οι ομάδες, μας πληρώνουν ήδη για την βιντεοσκόπηση για το scouting. Τους έχουμε υποβάλλει την πιό συμφέρουσα οικονομική πρόταση για αυτή την εργασία μας. Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. Οι χορηγοί τους θα κληθούν να πληρώσουν μόνο για την ύπαρξη τηλεοπτικών σποτ τους στις μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις.

    5. Ακόμα κι αν μας απαγορεύσετε την μετάδοση εικόνας από τα παιχνίδια, οι ομάδες θα συνεχίσουν να μας χρησιμοποιούν για την βιντεοσκόπηση, για το scouting. Θα πληρώνουν για την εικόνα, αλλά δεν θα μπορούν να την εκμεταλλευτούν για την εξεύρεση χορηγών και την προβολή αυτών. Είμαστε σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι μόνοι που ενδιαφερόμαστε για την πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψη του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών, για ΟΛΑ τα παιχνίδια, για ΟΛΕΣ τις ομάδες. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Τους δίνουμε απλά την δυνατότητα να το κάνουν. Πληρωνόμαστε μόνο για την εργασία της βιντεοσκόπησης και ΟΧΙ για την προβολή. ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.

    6. Το Live Streaming θα μπορεί να μεταδίδεται και όποια άλλα sites ενδιαφέρονται προκειμένου να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη προβολή του πρωταθλήματος, χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση. Η εικόνα που θα έχουμε στην κατοχή μας θα μπορεί να παραδίδεται σε όποια άλλα sites ή και τηλεοπτικούς σταθμούς ενδιαφέρονται, τρεις μέρες μετά την διεξαγωγή των αγώνων, με την μορφή πεντάλεπτων στιγμιοτύπων για την περαιτέρω προβολή του πρωταθλήματος.

    Κατόπιν όλων των παραπάνω σας καλούμε να μας αναθέσετε την ΣΥΝΟΛΙΚΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών 2012-13 ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ για την προβολή αυτή.

    Για το sportshero.gr

    Με τιμή και αθλητικούς χαιρετισμούς

    Νιφλής Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @polykos
    Μια χαρά τη βρίσκω την πρόταση και επειδή τυχαίνει να ξέρω καλά και τον δημοσιογράφο που την υπογράφει (τώρα μόλις έμαθα ότι αυτός τρέχει το όλο project) γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οκ , αλλά μάλλον κάπως έχεις μπερδευτεί, μιας και η απόφαση της ΕΟΚ είναι για κάποιες μεταδόσεις αγώνων και τίποτα άλλο σχετικό με ανάθεση σε άλλη ομάδα.
      Και the job goes to www.live1tv.eu το οποίο προέκυψε ξαφνικά στον χώρο. Ισως κάποια ονόματα των συντελεστών του έχουν τη βαρύνουσα σημασία.
      Μακάρι να είναι μια επιτυχημένη συνεργασία (για όλους).

      Διαγραφή