Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

All Star Basket 287

Για πρώτη φορά στα επτά χρόνια ζωής του περιοδικού (επισήμως μπήκαμε στον 8ο χρόνο τον περασμένο μήνα) και για πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνικών μπασκετικών περιοδικών που κρατάει από το 1981 το All Star Basket κατάφερε να συγκεντρώσει σε ένα τεύχος τους 400 κορυφαίους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δημιουργήσαμε τις λίστες με τους...
- Καλύτερους έλληνες παίκτες
- Καλύτερους έλληνες προπονητές
- Καλύτερους ξένους που έπαιξαν στην Ελλάδα
- Καλύτερους ξένους προπονητές που δούλεψαν στην Ελλάδα
- Καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες
- Καλύτερους Ευρωπαίους προπονητές
- Καλύτερους ξένους που έπαιξαν στην Ευρώπη.
Σε ένα τεύχος που το ονομάσαμε συλλεκτικό γιατί νομίζουμε ότι τέτοιο ακριβώς είναι... Το τεύχος είναι στην ουσία μονοθεματικό αλλά θα βρείτε και αρκετές από τις μόνιμες στήλες που χώρεσαν! Εννοείται ότι υπάρχει Κουρούνα και για να σας ιντριγκάρω λίγο παραπάνω για την αξία του τεύχους σας λέω μόνο ότι προβλέπω την εξέλιξη στη σχέση Σπανούλη- Ολυμπιακού!
Για τους κορυφαίους του ΝΒΑ και του ΝCAA θα υπάρξει ειδικό τεύχος. Το πρώτο της επόμενης χρονιάς...Ειδικά για το κολεγιακό εξασφαλίσαμε την συνδρομή μερικών ''γκουρού'' του χώρου από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Φορτσάρουμε σε πείσμα της κρίσης και το 2013!

9 σχόλια:

  1. Αύριο θα το πάρω, και περιμένω πως και πως το αφιέρωμα στο NCAA.. Well done!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα θερμά μου συγχαρητήρια!
    Κάτι αντίστοιχο έχει κάνει το SLAM πέρσι (για ΝΒΑ βέβαια) ενώ αν θυμάμαι καλά πριν καμιά 20αρια χρόνια το gigantes del basket είχε φτιάξει μια λίστα με τους 100 καλύτερους Ευρωπαίους όλων των εποχών.

    Κατά την ταπεινή μου γνώμη σε ένα τέτοιο ύφος πρέπει να κινηθεί το περιοδικό. Να έχει πολύ στυλ "αφιερωματικό" παρά ειδησιογραφικό.
    Φυσικά κρατώντας τις αρθρογραφικές του στήλες.

    Μαζί με τα τεύχη-αφιερώματα του Τριπόντου (σε Γκάλη , Φασούλα , Ιωαννίδη , Τζόρνταν κτλ) θα μπει σε ξεχωριστή θέση στη βιβλιοθήκη μου.

    Πολλά μπράβο για το μεράκι και την διάθεσή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. panos 919
    Το αφιέρωμα τον επόμενο μήνα ΚΑΙ σε σπέσιαλ μορφή... Οι 50 καλύτεροι κολεγιόπαιδες όλων των εποχών με τη συνεργασία πολύ σημαντικών δημοσιογράφων από τις ΗΠΑ. Υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3ponto
    Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε η σκέψη εδώ και αρκετό καιρό αλλά πάντοτε μας έπαιρναν τα γεγονότα από κάτω και πάντοτε υπήρχαν 2-3 καλές συνεντεύξεις ή θέματα που μας απαγόρευαν να το δουλέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουρουνα υφισταται θεμα Μπλατ για Εθνικη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουρούνα, κάποιες φορές έχει τύχει να επανέλθεις σε παλιότερα σχόλια σου με την εννοια της επιβεβαίωσης σου και καλώς κάνεις. Σε αυτή τη λογική λοιπόν κι εγώ "παίρνω το αίμα μου πίσω" (χαχαχαχαχααχχ) γιατί όταν κάποια στιγμή συνέδεσα την διαθεσιμότητα της οικογένειας Γιαννακόπουλου με την εξέλιξη της "υπόθεσης φαρμάκου στην ελλάδα" δεν εισακούστηκα. Σίγουρα δεν είναι το 100 % του προβλήματος αλλά παίζει το ρόλο του σε σημαντικό βαθμό.
    Λέτε τώρα να άνοιξε ο δρόμος για ακόμα μεγαλύτερα μπαμ, να βρούμε κι εμείς τα ίσια μας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πρόλαβες να πείς έναν καλό λόγο στο περιοδικό για τον Γιαννακόπουλο και αποχωρεί.Καλά λένε μαύρα πουλιά ,μαύρα μαντάτα...(αν και μπορεί να βγεί κάτι καλύτερο από αυτό,θα δούμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδη δεν βλεπω να κινειται τιποτα, ειπα λιγο να κουνησω τα νερα. Λοιπον μαγκες, ξηγηθειτε σπαθατα και ομιληστε περικαλω: στις λιστες του Allstar ποιοι νομιζετε οτι εμειναν απεξω και επρεπε να αναφερθουν. Δινω το καλο παραδειγμα:

    Κωστας Τσικινας, Γιαννης Σιουτης απο Ελληνες, Μιρκο Μιλισεβιτς, Μελβιν Τσιτουμ, Μαρλον Μαξευ, απο ξενους με καριερα στην Ελλαδα (ισως και Αντι Γκεηζ), Ρικαρντο Πιτις απο ξενους διεθνους φημης, Κωστας Μπογατσιωτης στους ελληνες προπονητες (προσφορα και ως παικτης), Μιμης Τσικινας, και απο ξενους προπονητες (μην βαρατε) Αντρεα Ματσον που ειναι και προσωπικο κολλημα.

    Ορματε Μακεδονομαχοι, να ακουσω σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όταν ο Μίσσας Πανταζόπουλος με τον Νίκο Μήλα είναι κάτω από τον Μάκη Δενδρινό ...
    o Malkovic πάνω από τον Sakota
    κάτι Grundy, Bailey, Edwards, Alexander, Willie Anderson εξαφανισμένοι ...
    ο Αλβέρτης ψηφίζεται σαν καλύτερος από τον Κορωνιό - αλήθεια γιατί δε ψηφιστηκε και ο Βουρτζούμης με τα τρια ευρωπαϊκά πάνω από τον Γκάλη με τον κανένα τελικό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή