Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Νέο τεύχος και 102 δωρεάν διαρκείας

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων μοιράζουμε και φέτος εισιτήρια διαρκείας όλων των ομάδων της Α1. Συνολικά 102. Τις λεπτομέρειες θα τις βρείτε στο νέο τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί στα περίπτερα αλλά και στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook που είναι και ο επίσημος κόμβος επικοινωνίας με τους αναγνώστες.
Φυσικά το τεύχος περιλαμβάνει και άλλα ωραία όπως την παρουσίαση της |Ευρωλίγκας και της Α1. Και σούπερ Κουρούνα με ένα από τα πιο αποκαλυπτικά -και σε ποσότητα και σε ποιότητα θεμάτων-δισέλιδα έχουν γραφτεί στο All Star.
ΥΓ Για όσους ανησύχησαν...Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου αλλά είναι ένα από εκείνα τα διαστήματα που φαίνομαι ασυνεπής ως προς τις υποχρεώσεις μου στο μπλογκ. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις σας αλλά αναζητείται χρόνος...

3 σχόλια:

  1. Κουρούνα γνωρίζεις τι κρύβεται πίσω από τους τόσους τραυματισμούς στον ΠΑΟ; Γιατί είναι υπερβολικά πολλοί για να ευθύνεται η"κακιά η τύχη". Στο τελευταίο τεύχος γράφεις για προβληματισμό που επικρατεί σε ομάδα λόγω των πολλών τραυματισμών. Έχει να κάνει με αυτό το θέμα; Ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...βρε άλλο να είσαι "ασυνεπής" απλώς, κι άλλο να εξαφανιστείς ωσάν...μισθός, μεσούντος ενός Μουντομπάσκετ (...και ΤΙ Μουντομπάσκετ παρακαλώ....ΤΙΓΚΑ στην ίντριγκα, από ένα κάρο μεριές...), με τόσα ζητήματα να τρέχουνε (κι εννοώ ζητήματα για τα οποία ένα μπλογκ έμοιαζε πιο κατάλληλο μέρος για...αυθόρμητο ξεχαρμάνιασμα...).

    Τεσπα αφού όλα καλά, χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουρούνα ή αλλιώς ΚΑΡΓΑ στα μέρη μου. Πουλί με κάκιστη φήμη . Ίσως γιατί είναι πτωματοφάγο κλέφτης και άλλα τέτοια. Λειτουργεί με αυξημενο κοινωνικό ένστικτο (κατά ομάδες) που πολλές φορές αριθμούν έως και 100+ μέλη.
    Η περίπτωσή σου είναι μοναδική. Έλειψες αλήθεια για μεγάλο διάστημα και να η στεναχώρια για ένα παλιοπούλι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή